Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller Scherpenzeel

Namens Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland, nodigen wij u graag uit voor een ondernemersontbijt op 13 mei in Huize Scherpenzeel met als thema Groei. De business laten groeien, verduurzamen of een innovatie op de markt brengen in Scherpenzeel en omgeving? Tijdens dit ontbijt kunt u eens horen welke oplossingen anderen al hebben bedacht. Zo vertelt Sylvia Kortenraij van Oost NL wat zij slimme mogelijkheden vindt en deelt Pieter Habermehl van Twin Signing uit Scherpenzeel zijn ervaring met De Groeiversneller. De Groeiversneller van de Provincie Gelderland en Oost NL is namelijk een instrument dat u kan helpen met uw bedrijfsgroei.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Scherpenzeel, lokale ondernemers en Oost NL, coördinator van De Groeiversneller.

Locatie
We zijn te gast bij Huize Scherpenzeel, Burgemeester Royaardslaan 1, 3925 GG Scherpenzeel.

Tijd en datum
Maandag 13 mei 07:45 uur – 10:00 uur

Het programma

07.45 – 08.00
inloop

08.00 – 08.10
Opening en korte kennismaking door Marijke Deegens, programma-adviseur economie van provincie Gelderland.

08.10 – 08.15
Michiel Scheffer over het belang van samenwerken en de rol van de provincie.

08.15 – 08.45
Sylvia Kortenraij, senior projectmanager Oost NL en Pieter Habermehl van Twin Signing, over business development, groei en De Groeiversneller. Sylvia prikkelt u het gesprek met elkaar aan te gaan.

08.45 – 09.00
Harry de Vries, burgemeester Scherpenzeel en Ad van Es, wethouder van onder andere economische zaken, over activiteiten voor ondernemers. Gesprekspunten zijn behoefte aan ruimte voor bedrijven en meer focus op toerisme, recreatie en horeca.

09.00 – 10.00
speeddating met:

  • Ad van Es over ondernemerskansen in Scherpenzeel
  • Sylvia Kortenraaij over De Start- en De Groeiversneller
  • Michiel Scheffer en Marijke Deegens over de Gelderse aanpak

Verder gelegenheid tot netwerken.

10.00
Afronding

Meld je aan

Ondernemersvereniging Scherpenzeel