Veelgestelde vragen

Ondernemersvereniging Scherpenzeel is opgericht door en voor ondernemers. Ben je Woonachtig in Scherpenzeel dan mag je lid worden. Vice Versa ook. Ben je woonachtig in het buitengebied van Scherpenzeel (of net over de grens) dan geldt dit ook.

De contributie bedraagt € 100,- per jaar per bedrijf. Dit bedrag is aftrekbaar. Jaarlijks zal het bedrag via een automatische incasso verlopen.

De vereniging brengt ondernemers die een binding hebben met Scherpenzeel bij elkaar en behartigd zakelijk en maatschappelijke belangen. Organiseert evenementen om enerzijds te verbinden en anderzijds te versterken. We noemen dat zelf de harde en de zachte kant. Richting ondernemers, maar ook richting de Gemeente, de politiek en Scherpenzeel als dorp an sich. We maken ons sterk voor een goed ondernemersklimaat en een levendig dorp. Ondernemen in Scherpenzeel moet een feestje zijn!

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt bekend gemaakt hoeveel leden zich aangesloten hebben bij de vereniging. De laatste meting staat op bijna 200 leden.

De Ondernemersvereniging wil actief naar buiten treden met evenementen. Goed voor de ondernemers, goed voor Scherpenzeel. Denk aan bijvoorbeeld de jaarlijkse Wielerronde. Een evenement van omvang waarbij een flink team ondernemers achter zit. Wil je ook graag betrokken worden in een evenement, neem dan even contact op met de voorzitter. Zijn contactgegevens zijn te vinden op de pagina “Over OS”.

We ontvangen liever een vraag te veel dan een vraag te weinig. Stel je vraag via het formulier op deze pagina of bel/mail even met iemand uit het bestuur. Contactgegevens zijn op de pagina “Over OS” te vinden.

Minimaal één keer per kwartaal heeft de Ondernemersvereniging een meeting met de Gemeente. We bespreken uiteenlopende zaken die betrekking hebben op het maatschappelijk en ondernemende belang. Wanneer je zelf niet voldoende doordringt bij de Gemeente en het geen individueel belang is kan je dit melden bij het bestuur van de Ondernemersvereniging. Zij zullen beoordelen of het vraagstuk in de periodiek meeting besproken zal worden.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

    Wilt u ook lid worden van OS?

    Ondernemersvereniging Scherpenzeel