Periodiek overleg met de gemeente

Locatie: Gemeente Scherpenzeel
Tijd: 15:30 – 17:00
Datum: 20-02-2018

Periodiek overleg
Een meeting op regelmatige basis waar wij als Ondernemingsvereniging om de tafel gaan met vertegenwoordigers van gemeente Scherpenzeel. Tijdens deze overleggen worden ontwikkelingen in Scherpenzeel besproken die invloed hebben op de leefbaarheid in het dorp in het algemeen en het ondernemersklimaat in het bijzonder.

Het gaat er beide partijen om dat Scherpenzeel zich door blijft ontwikkelen en zijn ons ervan bewust dat we elkaar daar keihard voor nodig hebben. Door tijdens deze periodieke meetings de dialoog (tweerichtingsverkeer) met elkaar aan te blijven gaan, houden we een vinger aan de pols van actuele thema’s, trends en ontwikkelingen. Zo blijven we op de hoogte wat er speelt bij de gemeente, ondernemers/winkeliers en zijn we in staat daar adequaat op in te spelen.

Jouw betrokkenheid wordt gewaardeerd
Uiteraard houden wij jullie als betrokken ondernemers op de hoogte van besproken zaken én gemaakte afspraken. Tip: Houd de onze OS-nieuwsbrief en Facebook-pagina in de gaten.

Stuur jouw vraag, verzoek of onderwerp in
Daarnaast willen wij je de gelegenheid geven om invloed te hebben op de zaken die wij bespreken. Vul daarvoor in onderstaand veld jouw vraag, verzoek of onderwerp in en klik op verzenden, dan nemen wij de meest relevante items mee in het eerstvolgende overleg.

    Je naam

    Je bedrijfsnaam

    Je vraag, verzoek of onderwerp


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

    Ondernemersvereniging Scherpenzeel