Training voorkom cybercrime

Datum, tijd & locatie
22 november
18.00 – 21.00
Boschzicht Scherpenzeel

Op 10 november jl. berichtte de NOS: Pathé voor 19 miljoen euro opgelicht door nepmails ‘hoofdkantoor’. Bioscoopketen Pathé is slachtoffer geworden van internetfraude, waarbij meer dan 19 miljoen euro is buitgemaakt. Criminelen deden zich voor als directeuren van het Franse hoofdkantoor en stuurden e-mails naar de Nederlandse directie met het verzoek om geld over te maken, melden Quote en het FD op basis van een vonnis van de rechter deze week over de zaak.

Cybercrime is de afgelopen jaren een steeds groter probleem geworden. We zijn steeds afhankelijker geworden van computers, internet en smartphones. Veel bedrijfsprocessen worden meer en meer digitaal afgehandeld. En daarmee is de kans op online criminaliteit toegenomen. We noemen deze vorm van criminaliteit cybercrime. Wat is het en hoe kun je je er – als ondernemer of medewerker – tegen wapenen? Tijdens de informatie- en trainingsavond “Voorkom Cybercrime” ontdekt u wat u kunt doen en krijgt u handige tips om u en uw bedrijf beter te beschermen.

Training voorkom cybercrime

Wat is cybercrime en hoe kun jij je hier als ondernemer tegen wapenen? Tijdens de informatie- en trainingsavond Voorkom Cybercrime op donderdag 22 november bij Boschzicht ontdek je aan de hand van praktische tips hoe jij jouw bedrijf direct beter kunt beschermen. Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

  • 18.00 – Ontvangst met broodjesbuffet
  • 18.30 – Welkom door burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld
  • 18.45 – Informatie- en trainingssessie “Voorkom Cybercrime”
  • 20.15 – Borrel
  • 21.00 – Einde

Aanmelden doe je door via onderstaande button een mail te sturen naar Bertil Rebel van de gemeente Scherpenzeel (b.rebel@scherpenzeel.nl). Onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, contactgegevens en i.v.m. de catering het aantal personen dat erbij zal zijn.

Meld je aan

Samen tegen cybercrime

De informatie- en trainingsavond “Voorkom Cybercrime” wordt aangeboden door:

In samenwerking met:

Ondernemersvereniging Scherpenzeel