Bas Vlug

THEWINEDESIGNER

Na 12 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor o.a. marketing & events bij wijnimporteur LFE in Maartensdijk ging Bas Vlug medio 2018 solo verder als THEWINEDESIGNER. Een korte blik op thewinedesigner.com leert ons dat Bas gék is op wijn. Dat is nog eens toevallig, wij ook! Of een biertje natuurlijk. Al met al reden genoeg om dit nieuwe OS-lid, ongetwijfeld gezellige borrelaar en zelfbenoemde creatieve duizendpoot beter te leren kennen.

Rondje van de zaak
Behalve dat Bas in zijn tijd bij genoemde wijnimporteur veel over wijn en het marketingcommunicatie-vak leerde, was hij in 2015 als wijnsponsor betrokken bij de organisatie van de Tour de France in Utrecht en Zeeland. Expertise waar wij nu op onze beurt weer van kunnen profiteren. Zo was hij zaterdag 6 juli 2019 bijvoorbeeld actief als baancommissaris bij onze eigen Wielerronde. Dit vrijwillige “rondje van de zaak” doet hij om, als geboren en getogen Scherpenzeler, initiatieven te ondersteunen die de leefbaarheid in Scherpenzeel stimuleren.

Bas Vlug | THEWINEDESIGNER

Communicatie. Content. C(h)ampagnes. Consultancy.
Inderdaad; zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is hij gespecialiseerd in de internationale wijnindustrie. Maar ook voor andere branches, zoals de jouwe, verzorgt hij graag de communicatie, campagnes en content. In zijn rol als THEWINEDESIGNER. kun je dus bij Bas terecht voor het vormgeven van eigenlijk alle soorten marketing en communicatie-uitingen. Van drukwerk zoals brochures en leaflets tot digitale (social) media. Ook voor een soepel lopende tekst, persbericht of advies voor een minstens zo soepel dinerwijntje draait ‘ie zijn hand niet om. Hoogstens de kurk uit de fles. Misschien wel van een goede Bordeaux uit zijn ruim 1000 flessen tellende wijncollectie.

Why designer?
Over de reden waarom hij zich bij de ondernemersvereniging heeft aangesloten zegt Bas ‘Ben benieuwd naar de ondernemersverhalen uit andere branches. De drive die ze over het algemeen hebben geeft mij ook weer positieve energie. Verder is het altijd goed om ideeën uit te wisselen en belangrijk om elkaar te versterken. Want alleen samen kunnen we Scherpenzeel interessanter maken, in het algemeen en in het bijzonder voor ondernemers.

Ondernemersvereniging Scherpenzeel