Bianca Reussink


We maken kennis met Bianca Reussink. Jarenlang actief geweest als accountmanager bij de Rabobank en vanaf december 2018 als zelfstandig ondernemer gestart via de franchiseformule Financieringsgilde. Onder de vlag van Financieringsgilde Amersfoort vallen wij als Scherpenzelers precies in haar werkgebied, Bianca beheert de regio Scherpenzeel- Amersfoort- Zeist. Dus, mocht jij als (startende) ondernemer een financiering nodig hebben om jouw ambities waar te maken en of dromen na te jagen? Bianca is jouw vrouw! Dit nieuwe OS-lid stelt zich graag aan je voor.

Het verhaal achter de cijfers
“Vooral omdat ik de laatste periode bij de Rabo het persoonlijke contact met ondernemers begon te missen” antwoordt Bianca op de vraag waarom ze met haar éénmanszaak besloot te starten. “Een bank heeft op dit moment niet meer de tijd om ook de voorkant van het financieringstraject te behandelen, terwijl dit adviestraject juist zo belangrijk is”. “Welk product past nu echt het beste bij jouw financieringswens?” “Ik wil dan ook het verhaal achter de cijfers als uitgangspunt nemen”. Hoe haar werkwijze er in grote lijnen uitziet? Nou, zo: Allereerst gaat ze met je in gesprek, analyseert jouw ambitieverhaal, denkt mee, maakt het financieringsdoel concreet, vergelijkt het aanbod van een breed scala aan geldverstrekkers (o.a. grootbanken, leasemaatschappijen en crowfunders) en matcht dit met een financieringsadvies op maat. En wanneer dat advies eenmaal op tafel ligt begeleidt ze je vervolgens ook nog eens in een hand-in-handtraject waarbij ze helpt bij het maken van verschillende keuzes en vraagt ze de financiering aan. Zij spreekt de taal van de geldverstrekker, heeft met veel van hen persoonlijk contact, waardoor een financieringstraject efficiënt verloopt.

Win-win-win
Zij vindt dit leuk, jij wint als ondernemer tijd om je op jouw corebusiness te focussen en samen kom je tot de best passende financieringsvorm. De belangrijkste voordelen? Tijdwinst, 1 Adviseur, De Grootste kans en het Beste Product voor jou als ondernemer. Een klassieke win-win-win-situatie. Ook als je nu niet op zoek bent naar een financiering is het niet verkeerd haar op de eerstvolgende OS-bijeenkomst aan te spreken. Ze vertelt je maar wat graag over haar achtergrond, dat ze inmiddels al 11 jaar in Scherpenzeel woont met haar man die, net als hun twee kinderen nu, in Scherpenzeel geboren en getogen is. Dat Scherpenzeel inmiddels echt als thuis voelt en dat ze haar steentje bij hoopt te kunnen dragen aan de groeipotentie van mede-ondernemers op ut dorp. Maar goed, dit vertelt Bianca je binnenkort allemaal graag zelf.

Financierinsgilde

Ondernemersvereniging Scherpenzeel