Bianca Seegers


Veel WWWOONNN plezier
Bianca Seegers is interieurstylist en eigenaar van WWWOONNN. Een online woonwinkel dat is ontstaan vanuit haar liefde voor interieur en passie voor styling. WWWOONNN staat voor Webwinkel Wonen Ongebruikt Of Net Niet Nieuw en je kunt er terecht voor mooie vintage meubels, sfeervolle woondecoratie en van unieke verzamelobjecten tot goedkope outlet meubels. Voor wie nét even wat minder gevoel voor stijl heeft, heeft Bianca daarnaast speciale cadeausets samengesteld zodat iedereen iemand anders veel WWWOONNNplezier cadeau kan doen. Vandaag stelt dit OS-lid zich graag even persoonlijk aan je voor.

Gezellig samenwonen- en werken in Scherpenzeel
Zes jaar geleden verhuisde Bianca vanuit Amersfoort naar Scherpenzeel, waar haar vriend toen al woonde. Inmiddels wonen zij alweer bijna twee jaar naar volle tevredenheid samen in de Maternest. Scherpenzeel ervaart zij als een even laagdrempelig als gezellig dorp met leuke mensen en verwacht dat dit bij de Ondernemersvereniging niet anders zal zijn. Als gezelligheidsmens pur sang hoopt zij dat er positieve samenwerkingen uit voort zullen komen. Zo ontstond er afgelopen jaar al een leuk contact met Wil van de Kast op basis waarvan WWWOONNN haar bijdrage deed aan het gevarieerde aanbod tijdens Ladies Night in de Breehoek.

Interieurs in/en Scherpenzeel verrijken
Dat het aanbod van woon- en cadeauartikelen een verrijking is voor Scherpenzeel blijkt wel uit het feit dat er naast de webshop ook behoefte aan een fysieke winkel bleek te zijn. Deze is nu behalve op woensdag van 9:30 tot 13:30 uur óók elke eerste maandagavond van de maand van 19:00 tot 21:00 uur geopend. Een extra koopavond voor iedereen die, net als zijzelf op donder-, vrij- en zaterdag bij Tulp Keukens in Veenendaal, overdag aan het werk zijn. Als echte ondernemer wil Bianca zo flexibel mogelijk met de klant meebewegen, dus als het op een ander moment beter uitkomt hoef je d’r maar een belletje te geven.

Persoonlijke uitnodiging van Bianca
“Wat ik belangrijk vind is dat mensen makkelijk binnen komen wandelen en laagdrempeligheid voelen. Ik begrijp dat dit eerst ervaren moet worden en daarom nodig ik iedereen bij deze uit in de showroom :-). Graag tot daar en anders tot bij de eerstvolgende OS-Borrel!”

PS. De Showroom van WWWOONNN vind je achter de winkels van Plein 1940. Volg het grindpad rechts naast kledingwinkel Storm naar achteren en houd links aan.

Ondernemersvereniging Scherpenzeel