Bij Thomas

Bij ThomasSamen genieten van koffie, lekkers en leuks doe je Bij Thomas
Het ó zo pittoreske en gezellige centrum van ons mooie Scherpenzeel is met ‘Bij Thomas’ een net zo pittoresk en gezellig koffiebarretje rijker. Aan de marktstraat 22A kun je behalve voor een lekker vers bakje koffie, iets lekkers bij die koffie, volgens de pay-off óók terecht voor ‘leuks’. Wat dit nieuwe horecaconcept precies inhoudt vertelt de initiatief- en ondernemer jou natuurlijk graag in hoogsteigen persoon Bij Thomas, maar wij stellen hem alvast aan je voor. Vandaag maken we kennis met, je raadt het al; Thomas. Thomas Diepgrond om precies te zijn.

Van Curaçao naar Scherpenzeel
Thomas kwam in het kader van zijn opleiding European Bartender School op Curaçao terecht waar hij ruim 2,5 jaar in een bar / restaurant werkte. Hier werd zijn interesse voor koffie en verse sappen aangewakkerd en is inmiddels wel een regelrechte passie te noemen. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij via-via de kans kreeg om een horecagelegenheid in de voormalige sportafdeling van De Kast te kunnen starten.

Een gezellige plek die mensen verbindt
Bij Thomas is een kleine bar waar je terecht kunt voor allerlei soorten koffie, huisgebakken taarten, heerlijke broodjes, salades, versgeperste sapjes en smoothies. Oók to go. De koffiebar heeft zowel een eigen ingang, als een doorloop vanuit De Kast. Waar je langs kaarten, agenda’s en ander leuks komt die de mix aan retail en horeca in elkaar laat overlopen. Een gezellige plek die mensen verbindt, dat is de missie van dit totaalconcept. Gastvrijheid en warmte staan dan ook centraal om iedereen zich thuis te laten voelen Bij Thomas.

Scherpenzeel en OS
Omdat Thomas als eigenaar nog geen netwerk heeft in Scherpenzeel en als ondernemer natuurlijk wél graag wil blenden in ’t dorp waar hij gevestigd is mogen we hem nu dus verwelkomen. Net als bij zijn klanten hoopt hij zijn passie voor goede koffie en mooie producten over te brengen, en vice versa juist weer door jullie, de andere ondernemers, geïnspireerd te worden. Er zijn 22 zitplaatsen maar bij een toekomstig bedrijfsbezoek maken we er toch gewoon een staande netwerkborrel van.

Neem binnenkort alvast even een kijkje onder het genot van een bakje @koffiebijthomas.

Ondernemersvereniging Scherpenzeel