Ewout Berkhof

BBP_logoHét adviesbureau voor gebouwgebonden installaties

Ewout Berkhof vormt samen met zijn 2 compagnons het gezicht van bbp advies b.v. Dit adviesbureau is gevestigd in de aangrenzende gemeente Leusden maar Ewout zelf is een echte Scherpenzeler. In die hoedanigheid sluit hij zich aan bij onze ondernemersvereniging.

Helemaal nieuw is de organisatie niet. Vanaf 1 augustus jl. is het adviesbureau onder de nieuwe naam bbp advies b.v. (voorheen BerkhofBoerboom BV) verdergaan. Een samenvoeging van de achternamen van de drie initiatiefnemers Ewout Berkhof en zijn twee compagnons Michiel Boerboom en Marco Pothoven. Samen geven zij advies voor gebouwgebonden installaties. Een expertise waar Ewout in verschillende functies al ruim 20 jaar ervaring mee heeft.

bbp advies b.v. werkt volgens de pijlers korte lijnen, heldere communicatie en een transparante aanpak. Je kunt ze inschakelen voor totaaladvies maar ook voor deeltrajecten op elektrotechnisch en/of werktuigkundig gebied zijn zij een solide partner. Als onafhankelijk adviesbureau werken zij onder andere voor overheden woningbouwverenigingen, bedrijven, projectontwikkelaars, architectenbureaus, beleggers, banken en zorginstellingen. Bekijk hier een greep uit de veelzijdige projecten.

Waarom Ondernemersvereniging Scherpenzeel?

Ewout gelooft sterk in de kracht van samenwerking met wederzijds begrip en respect. Vanuit die gedachte zou hij op basis van zijn ervaring als ex-voorzitter van Voetbalvereniging Scherpenzeel graag zijn steentje bijdragen aan de jaarlijkse Wielerronde Scherpenzeel. Door deze kennis te delen kan hij wat terugdoen voor de gemeenschap. Op zijn beurt hoopt Ewout te kunnen leren van de hands-on-mentaliteit van Scherpenzeelse ondernemers.

BBP logo gebouw

 

Ondernemersvereniging Scherpenzeel