Hetty Deunk

Logo_watmaakjemenuSmaakvol ondernemen met Hetty Deunk

Mensen gevarieerder en gezonder laten eten en Scherpenzeel nóg gezelliger maken. Dat zijn belangrijke doelen van Hetty Deunk van Kookstudio Wat maak je menu! Ze is recent lid geworden van Ondernemersvereniging Scherpenzeel.

hetty deunk 2Er zijn maar weinig mensen die zoveel tijd in de keuken doorbrengen als Hetty Deunk. Zes jaar geleden maakte ze van haar grote passie haar beroep met de oprichting van haar kookstudio. Sindsdien verzorgt ze inspirerende kookworkshops in Scherpenzeel en wijde omgeving. Daarnaast heeft ze een maaltijdservice. Twee keer per week trakteert Hetty particulieren en bedrijven op heerlijke maaltijden.

Meer dan 50 soorten groente

Gezond en gevarieerd eten staan bij Hetty centraal. ´Veel mensen eten erg eenzijdig. Ik probeer ze uit te dagen om eens verder te kijken dan junkfood en grote lappen vlees. Er zijn zoveel heerlijke, verse ingrediënten. Probeer ze! Kijk alleen maar naar groente. De meeste mensen kennen maar vijftien soorten, terwijl er in Nederland meer dan 50 groentes verkrijgbaar zijn.´

hetty deunk 1Gezonde ondernemers

Sinds kort is Hetty lid geworden van Ondernemersvereniging Scherpenzeel. Gaat het lukken om de leden gezonder te laten eten? ´Dat zou heel mooi zijn´, zegt ze lachend. ´Ik hoop dat ondernemers en medewerkers tijdens het overwerken friet en pizza een keer overslaan en voor één van mijn gezonde maaltijden kiezen.

Wintermarkt

Namens de Ondernemersvereniging gaat Hetty zich als commissielid inspannen om de Wintermarkt nóg gezelliger te maken. ´Het verbinden van de horeca is één van de verbeterpunten die op mijn lijstje staan´, verklapt ze. ´Als dat lukt gaat Scherpenzeel nóg meer bruisen!´

Ondernemersvereniging Scherpenzeel