Marco Smink

Marco Smink
Sommigen kennen hem misschien al van de speeddate tijdens de barbecue afgelopen juni, maar voor diegenen die dat gemist hebben: het team van Active Fit and more staat onder de bezielende leiding van oprichter Marco Smink. Een gediplomeerd fysiotherapeut met meer dan 20 jaar praktijkervaring en nu dus lid van onze Ondernemersvereniging. Hoog tijd om nader kennis te maken met de man achter de titel van Fysio en sportagoog.

Sporten met resultaatgarantie
Bij Active Fit and more staan persoonlijke andacht en kwaliteit centraal. Dit biedt leden de zekerheid dat zij de juiste bewegingen oefenen om hun lichaam op de juiste manier én op het juiste tempo te ontwikkelen. Marco zegt hierover; “samen met mijn team begeleid ik mensen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Die 100% resultaatgarantie maken wij mogelijk door een combinatie van professionele begeleiding enerzijds en een uniek puntensysteem anderzijds.” Doelen behalen, resultaten nastreven en ambities realiseren dat is iets waar wij ons als OS-leden en ondernemers pur sang wel in herkennen.

Heel Scherpenzeel fit
Heel Scherpenzeel fit, dát is de missie van Marco en co. Een ambitie die hij vanaf 2014 met passie nastreeft. Het was in dat jaar dat hij tijdens een wandeling met zijn vrouw Monique in ons mooie dorp het pand aan de Oosteinde leeg zag staan, zijn hart volgde en daar zijn eigen totaalconcept startte. Na een vliegende start bleek dit al snel wat te krap en is Active Fit inmiddels alweer een jaar gevestigd aan het Doornboomspark. Een fraaie en ruime voormalige loods met volop bewegingsruimte om behalve fitness ook andere sporten en groepslessen aan te kunnen bieden. Hier is tevens Marco’s praktijk Active Fysio and more gehuisvest.

Yo, ga jij ook mee(r) sporten?
Marco woont in Leusden maar beweegt zich nu dus alweer zo’n vier jaar in het Scherpenzeelse. In die tijd heeft hij een breed netwerk van mensen opgebouwd. Waaronder een aantal van de meest sportieve OS-leden onder ons. Nu wil hij zich ook aan de rest van de OS bekend maken en jou bewust maken van de fysieke én mentale meerwaarde van een actieve levensstijl. Wees gerust; hij zal je niet de les lezen, tenzij het om een sportles of yoga-clinic gaat natuurlijk. En dat biertje? Die hoef jij echt niet ineens te laten staan. Een gezond stukje gezelligheid is minstens zo belangrijk voor de nodige positieve energie. Sporten, werken en socializen, het gaat allemaal om balans.

Active Fit & More

Ondernemersvereniging Scherpenzeel