Mariska van de Vliert

123logoMariska van de Vliert is initiatiefneemster, eigenaresse én sportinstructrice van 1-2 Sport uit Scherpenzeel. Ondernemend als ze is nam ze recent zitting in het raad van bestuur van de Breehoek. Deze enthousiaste, ambitieuze en, hoe kan het ook anders; sportieve dame heeft zich nu ook bij onze ondernemersvereniging aangesloten. Ze stelt zichzelf en haar onderneming graag even voor.

1-2 Sport! is een sportbureau gevestigd in Scherpenzeel die voor zowel particulieren als zakelijke klanten bewegingslessen verzorgt. Onder leiding van mij streven we ernaar het beste uit elke les te halen. Ik weet als geen ander wat belangrijk is om een bewegingsles succesvol te maken; blijf de sporter motiveren. Voor mij bestaat een succesvolle les dan ook uit een mix van onderstaande ingrediënten:

  1. Plezier
  2. Uitdaging
  3. Afwisseling
  4. Aandacht

Deze visie wordt tijdens alle activiteiten van 1-2 Sport! uitgedragen met een spetterende les als resultaat. Het primaire aanbod voor particulieren bestaat uit Pilates, Bootcamp en Gymplus. Laatstgenoemde is een bewegingsprogramma speciaal ontwikkeld voor senioren. Mijn droom is om mijn onderneming in een vast pand voort te zetten.

Waarom Ondernemersvereniging Scherpenzeel?

Mariska is geboren en getogen in Scherpenzeel. Het was haar wens om ooit naar een grote stad te verkassen. Na haar opleiding aan Hogeschool Rotterdam zag ze toch veel voordelen van ‘ut dorp’ en is ze blijven hangen. De rust en vrijheid die ze ervaart wanneer ze vanaf de snelweg tussen de weilanden rijdt voelt als echt thuiskomen. Het ons-kent-ons in de supermarkt, het praatje en het bakje koffie na het sporten vindt Mariska typerend voor een dorp als Scherpenzeel.

Inmiddels heeft ze hier een aardige klantenkring opgebouwd en heeft ze het goed naar d’r zin. Wat ze wel mist nu ze afgestudeerd is, is het sparren met andere ondernemers. Tijdens haar studie in Rotterdam had ze volop contact met andere jonge ondernemers. Met het aansluiten bij de ondernemersvereniging hoopt ze weer in een inspirerend ondernemersklimaat te belanden.

Hierin denkt ze met haar relatief jonge kijk op ondernemen een verfrissende bijdrage te kunnen leveren. Zo heeft ze tijdens haar hbo-opleiding ‘Ondernemen’ bijvoorbeeld veel geleerde over nieuwe ontwikkelingen in online marketing. “Het uitwisselen van adviezen en ervaringen is immers een two-way-street”. En zo is het maar net!

mariska_1

Ondernemersvereniging Scherpenzeel