Monique Schuur

Logo FB wit-zw met oranje achtergrond RGB grootGespecialiseerd in duurzame gedrag- en cultuurverandering van teams en individuen op de zakelijke markt

Monique Schuur is sinds 1 januari 2016 zelfstandig franchisenemer bij Feedback Training & Consulting. Een consultancybureau met een uitgebreid assortiment aan diensten voor de zakelijke markt. Gemene deler is het focussen op groei en ontwikkeling binnen organisaties. Monique’s specialiteit? Duurzame gedrag- en cultuurverandering van teams en individuen.

Deze expertise is een uitvloeisel van verschillende managementfuncties binnen de retail, zakelijke dienstverlening en technische industrie. Een schat aan ervaring die ze naar eigen zeggen aanvult door “haar oprechte interesse in mensen en op zoek te gaan naar wat hen beweegt”. Welkome eigenschappen voor iemand die van verandermanagement haar vak gemaakt heeft.

Mede dankzij eerdergenoemde werkervaringen heeft Monique in haar eerste halfjaar als zelfstandige al een mooie klantenkring op weten te bouwen. Veelal technische bedrijven die voor een groot deel in Brabant gehuisvest zijn. Niks mis mee natuurlijk maar wel een beetje zonde voor een Scherpenzeelse in hart en nieren (oké, een paar uistapjes in de regio daargelaten). “Een legitiem motief voor het aansluiten bij Ondernemingsvereniging Scherpenzeel” dacht ze. Geheel terecht natuurlijk.

Komt Monique dan alleen wat halen? “Nee hoor, ik wil me inderdaad laten inspireren maar ben zelf ook in staat om op basis van mijn expertises te inspireren. Ik denk dat ik vanuit mijn werkgebied heel wat te bieden heb. En daarnaast is mijn gezelligheid tijdens feestjes ook een niet te onderschatten toegevoegde waarde”. Om daar tot slot nog aan toe te voegen: “ik vind het heel bijzonder om bij een groep ondernemers te horen die ook wat in hun eigen regio willen betekenen.”

4success aanpak

Ondernemersvereniging Scherpenzeel