Peter Abbink

Interior glassolutionsNiet altijd transparant maar te allen tijde kraakhelder
Een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling en innovatie van glassystemen en hiermee (toekomstige) opdrachtgevers ontzorgen door het bieden van maatwerkoplossingen. Dat is in één heldere volzin de ambitie van Interior Glassolutions. Het vooruitstrevende bedrijf dat in Veenendaal gevestigd is en waar het kersverse OS-lid Peter Abbink deel uitmaakt van de tweekoppige directie.

Bij Interior Glassolutions zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling en installatie van glasproducten t.b.v. architectonisch uitdagende interieurprojecten. Zo bieden ze maatwerkoplossingen voor geluidsisolatie, brandwering en ter inbraakpreventie. Ook voor projecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt, de zogeheten specials, zijn de sporen ruimschoots verdiend. Zoals bijvoorbeeld de interieurbeglazing van Hilton Schiphol en de liftkokers en brandwerende glaswanden van de Noord-Zuidlijn. Bekijk hier een greep uit de verschillende specials.

Scherpenzeel en OS
Peter woont vanaf zijn zesde in Scherpenzeel. Ondanks dat hij in Amsterdam is geboren is hij wel in ons mooie dorp getogen en voelt zich er zeer mee verbonden. Wat wil je als je er je vrouw hebt ontmoet, een gezin hebt gesticht en in het bestuur van de, naar eigen zeggen “goede”, plaatselijke voetbalclub (Valleivogels, red.) zit? Dan kunnen we wel stellen dat hij verweven is met Scherpenzeel. Waarom is hij dan niet eerder aangesloten bij onze ó zo gezellige en bruisende ondernemersvereniging? “Wij zijn met Glassolutions gevestigd in Veenendaal en ik dacht aanvankelijk dat je in Scherpenzeel moest zitten. Toen ik Henk (ex OS-voorzitter) sprak en dit geen vereiste bleek heb ik me direct aangemeld. Waarom? Omdat ik veel van de leden al wel ken het me gezellig lijkt om als ondernemers onder elkaar regelmatig een biertje te drinken. Daarnaast verwacht ik met mijn 25 jaar ervaring bij een multinational ook zakelijk wat toe te kunnen voegen.”

Peter Abbink

Ondernemersvereniging Scherpenzeel