Wendy Mandersloot

logo-elektro16-01Al meer dan 20 jaar actief in de wereld van elektrotechniek

Elektro16 is sinds mei 2016 operationeel in Scherpenzeel. Maar, helemaal nieuw zijn ze niet. “We zijn namelijk al meer dan 20 actief in de wereld van elektrotechniek” aldus Wendy Mandersloot. “Dat is dus ruim 20 jaar kennis en ervaring in het vak”.

Bij Elektro16 staan ze voor flexibiliteit, meedenken en bovenal gewoonweg goed werk afleveren. Dit doen zij voor zowel bedrijven als particulieren in samenwerking met een zestal elektromonteurs. De werkzaamheden variëren van het creëren van een extra groep tot bijvoorbeeld onderhoud aan noodverlichtingen, NEN 3140 keuringen en het vervolgens oplossen van de daaruit voortkomende gebreken. Daarnaast beschikken ze bij over een storingsdienst die 24/7 paraat staat. Onderhoud en service in de meest brede zin van het woord.

Scherpenzeel en OVS

De vier initiatiefnemers zijn geboren en getogen Scherpenzelers en zodoende was de standplaats aan de Oosteinde 96 snel gekozen. Wel zo praktisch. Ook gezien de klantenkring die zich voornamelijk in deze regio bevindt. Door zich bij de ondernemersvereniging aan te sluiten wil Wendy haar gezicht laten zien in ondernemend Scherpenzeel. En op een informele manier in contact komen met mede-ondernemers. “Ik kijk ernaar uit om ervaringen uit te wisselen én, eerlijk is eerlijk; de netwerkborrels- en bijeenkomsten lijken me ook heel gezellig!”.

Ondernemersvereniging Scherpenzeel