Mijn MKB

MKB-Nederland als handige partner!

Waarom we lid zijn van MKB Nederland? We zijn ondernemers en durven dus in zekere mate risico’s te nemen. Daarnaast creëren we met z’n allen werkgelegenheid en houdt dit in dat we een maatschappelijke rol hebben. We zijn goed in ondernemen en willen het liefst alleen maar bezig zijn met onze business. De Ondernemersvereniging zet zich in om het ondernemersklimaat zo optimaal mogelijk te maken. Om dat kracht bij te zetten hebben we een samenwerking gezocht met een grote broer met know how. Dat is MKB-Nederland.

MKB-Nederland streeft naar een klimaat waarin bedrijven de kans krijgen om te groeien. Groei betekent meer banen en meer welvaart. De wereld verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit. Daar maken we ons hard voor richting de Gemeente Scherpenzeel. Zo schuift MKB Nederland vaak aan bij de overleggen en geeft effectief advies.

Jaarlijks doet MKB Nederland ook onafhankelijk onderzoek naar het ondernemersklimaat in de Gemeenten. Gezien Scherpenzeel niet hoog op de ranglijst staat (in 2015: 57e van de 58) streven we naar een hogere positie.

Kennis van zaken

MKB-Nederland is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie op het gebied van ondernemerschap. Zij zorgen ervoor dat je op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen, waardoor je nog efficiënter kunt ondernemen. Hapklare brokken informatie. Dat vinden wij als ondernemers fijn.

Via mijnmkb.nl kun je een persoonlijk profiel aanmaken met je persoonlijke themavoorkeuren. Ook kun je hier terecht voor downloads, bedrijfsscans en filmpjes die je verder helpen met de ontwikkeling van je bedrijf. Je bent vrij hieraan deel te nemen.

Ondernemersvereniging Scherpenzeel